Ma ka honua ʻeleu o ke kaiaulu pūnaewele, he mea koʻikoʻi ka ʻike ʻana i nā ʻōnaehana kūleʻa e kōkua i ke kūkulu ʻana i

Get verified Telemarketing Data with phone numbers & leads to boost sales, grow campaigns, and reach targeted customers faster.
Post Reply
Sheikh100

Ma ka honua ʻeleu o ke kaiaulu pūnaewele, he mea koʻikoʻi ka ʻike ʻana i nā ʻōnaehana kūleʻa e kōkua i ke kūkulu ʻana i

Post by Sheikh100 »

Ma ka honua ʻeleu o ke kaiaulu pūnaewele, he mea koʻikoʻi ka ʻike ʻana i nā ʻōnaehana kūleʻa e kōkua i ke kūkulu ʻana i nā pilina me nā mea kūʻai. ʻO A2P (Application-to-Person) kekahi o nā ala nui loa e hoʻouna ai i nā leka SMS mai nā polokalamu a i nā ʻōnaehana i nā kānaka ma ke ʻano maʻalahi a pololei. Ma kēia ʻatikala, e aʻo mākou i nā kumu, nā ʻano hana, a me nā pono o ka A2P SMS, e kōkua iā ʻoe e hoʻomaopopo i ke kāleka koʻikoʻi i kēia ʻoihana.

Hoʻohana ʻia ka A2P e nā ʻoihana he nui no ka e kūʻai i ka papa helu kelepona hoʻouna ʻana i nā leka hoʻolaha, nā leka hōʻoia, a me nā leka hoʻohui ma waena o ka ʻoihana a me kāna poʻe kūʻai. ʻO kona ʻoi aku ka pololei a me ka hiki ke hoʻokō pono i nā hana i hoʻohālikelike ʻia me ke kāleka kanaka (P2P). Ma mua o ka hoʻokomo ʻana i kēia ʻōnaehana, e ʻike pono i nā ʻano hana a me nā pilikia e hiki ke kū mai.

He aha ka Mākou A2P?

ʻO A2P ka manaʻo o ke kamaʻilio ʻana mai ka polokalamu (Application) i ka poʻe (Person). ʻO ia ke ʻano o ka hoʻouna ʻana i nā leka SMS mai nā ʻōnaehana ʻoihana i nā mea kūʻai ma ka mīkini ʻakomi a pololei. Hoʻohana ʻia kēia no nā hana koʻikoʻi e like me nā leka hōʻoia kūkulu, nā leka hoʻolaha, a me nā leka hoʻomaʻamaʻa ʻana i nā lawelawe hou.

Hoʻohālikelike ʻia me ke kāleka kanaka i ke kāleka kanaka (P2P), ʻoi aku ka nui o ka ʻāpono a me ka ʻāpono ʻo A2P i nā ʻoihana, no ka mea aia kahi loli i loko o ka hana maʻamau a hiki i ka nui a me ka pololei o ka hoʻouna ʻana i nā leka.

Nā ʻano o nā leka A2P i hoʻohana ʻia ka nui

ʻO nā leka hoʻomaopopo, e like me nā leka hōʻole, leka hōʻea, a me nā leka hōʻoia mau, he mau laʻana maikaʻi o ka hoʻohana A2P. Hoʻohana pū ʻia no nā hoʻokele kūʻai, e like me nā leka hoʻolaha a me nā coupon. Hoʻopili pū kēia i nā leka hoʻomaʻamaʻa i nā mea hoʻohana e like me nā leka hoʻihoʻi ʻana i ka ʻokoʻa.

ʻO ke ʻano o nā ʻōnaehana A2P SMS

Hoʻokomo ʻia kēia ʻōnaehana ma o nā ʻāpana like ʻole, me nā polokalamu CRM, nā polokalamu lawelawe kūʻai aku, a me nā ʻōnaehana hoʻokele ʻenehana ʻē aʻe. Hoʻonohonoho kēia i ke ala hoʻouna ʻakomi i nā leka SMS i nā mea kūʻai ma o ke ʻano ʻikepili hou aku a kūpono hoʻi.

Nā Pono o ka Hoʻohana ʻana i ka A2P SMS

ʻO ka hoʻohana ʻana i ka A2P SMS e hāʻawi i nā pono koʻikoʻi i nā ʻoihana he nui. ʻO kekahi o nā pōmaikaʻi nui loa ʻo ia ka pololei a me ka wikiwiki o ka hoʻopili ʻana me nā mea kūʻai. Ma mua o nā leka uila a me nā leka pāʻoihana ʻē aʻe, loaʻa i nā leka SMS he kūlana kiʻekiʻe o ka helu helu ʻia a hoʻolohe ʻia ma ka manawa.

Hoʻokumu pū kēia i ka pilina ikaika me ka poʻe kūʻai ma o nā leka ʻakomi a me nā ʻōlelo hoʻomaikaʻi. Ma waho aʻe, he ʻoi aku ka liʻiliʻi o ka loaʻa ʻana o ka leka hoʻopunipuni ma mua o nā ala ʻē aʻe o ke kamaʻilio.

Pehea e Hoʻohana ai i ka A2P no ka Hoʻolālā Paʻi Kūʻai?

Image

No ka hoʻolālā ʻana i kahi hoʻolaha kūʻai ʻoi loa me A2P, pono e hoʻomaka me ke kūkulu ʻana i kahi waihona inoa ʻoi loa o nā mea kūʻai. Hoʻokomo kēia i ka loaʻa ʻana o nā kikoʻī kikoʻī e like me nā helu kelepona a me nā ʻē aʻe no ka hoʻouna ʻana i nā leka pili i kēlā me kēia kānaka.

Hoʻohana ʻia nā ʻōnaehana hoʻomalu a me nā polokalamu i hiki ke hoʻouna i nā leka SMS i ka manawa kūpono a me ka manawa kūpono. Hoʻolālā ʻia kēia me nā leka hoʻolaha, nā leka hoʻokipa, a me nā leka hoʻomaopopo i hiki ke hoʻohuli ʻia i nā kūʻai aku.

Hoʻopili ʻia nā leka me nā laina kūhelu

ʻO ka hana ʻana i nā leka maikaʻi a hoʻopaʻa ʻia me kahi laina kūhelu he mea koʻikoʻi. Pono ka leka e hōʻailona i ka ʻoihana me ka ʻoi aku ka maʻalahi o ka helu ʻana. Hoʻokomo pū ʻia nā ʻano hoʻopili a me nā manaʻo ʻē aʻe e hoʻoulu i ka mea heluhelu e hana i kahi hana ma hope.

Hoʻopili i nā hana hoʻāʻo a me ka ʻikepili nui

Hoʻohana nā ʻoihana i nā hana hoʻāʻo A/B e nānā i ke ʻano o nā leka e hāʻawi i ka hopena maikaʻi loa. Hoʻomaka kēia mai ka hāmeʻa a me ke ʻano o ka leka, a hiki i ke kaulahao a me ka hopena maoli. Hoʻohana pū ʻia nā ʻikepili nui e hoʻomaikaʻi i nā hoʻolālā i ka wā e hiki mai ana.

Nā pilikia a me nā hoʻonā ma ka hoʻohana ʻana i ka A2P SMS

ʻO kekahi o nā pilikia nui loa ka hoʻoponopono ʻana i ka helu helu a me ka mālama ʻana i ka pilikino o nā mea hoʻohana. Pono nā ʻoihana e hōʻoia i ka mālama pono ʻana i nā ʻikepili a me ka mālama ʻana i nā lula aupuni e pili ana i ka pilikino.

Hoʻopili pū kēia i ka hoʻāʻo ʻana i nā leka ʻino a me ka hoʻopilikia ʻana i ka hoʻouna ʻana i nā leka ʻē aʻe i mea ʻole i ka loaʻa ʻana o ka ʻikepili.

Nā ʻano lawelawe A2P SMS i ka mākeke

Loaʻa nā lawelawe ʻokoʻa e kōkua i nā ʻoihana i ka hoʻokō ʻana i kā lākou mau hana A2P. ʻO nā mea i kālepa ʻia e like me Twilio, Nexmo, a me Sinch ke kūkulu nei i nā ʻāpana hana e maʻalahi ai ka hoʻouna ʻana i nā leka a me ka mālama ʻana i nā hoʻonohonoho.

Nā kumu kūʻai a me nā kumu kūʻai hoʻonui

ʻO nā kumukūʻai lawelawe A2P e pili ana i ka nui o nā leka i hoʻouna ʻia, ke ʻano o nā leka, a me ka pae o ke kūlana lawelawe. He mea nui ka noiʻi ʻana i nā kumu kūʻai ma mua o ka koho ʻana i kahi lawelawe.

Nā pilikia ma ka hoʻopili ʻana i nā mea kūʻai aku ma ke ʻano kiʻekiʻe

Pono ka mālama ʻana i ke ʻano maikaʻi o ka helu helu a me ka ʻimi ʻana i nā mea kūʻai i makemake i nā leka, e hōʻoia i ka hoʻokō ʻia ʻana o nā lula ma muli o ka hōʻiliʻili ʻana i nā ʻikepili a me ka ʻae ʻana.

Ke kūlana o ka ʻāina a me nā kānāwai i ka A2P SMS

ʻO ka ʻike i nā kānāwai o ka ʻāina e pili ana i ka hoʻouna ʻana i nā leka SMS he mea koʻikoʻi. Pili kēia i nā lula no ka mālama pilikino, nā palena ʻana i nā leka hoʻolaha, a me nā koi ʻae ʻia.

Nā ʻano kūpono e pili ana i ka mālama pilikino

Pono nā ʻoihana e hōʻoia i ka mālama pono ʻana i nā ʻikepili kūhelu a me ka hāʻawi ʻana i nā koho i nā mea kūʻai e hōʻalo i ka loaʻa ʻole o kā lākou ʻikepili ma nā leka.

Nā hopena o ka hoʻopilikia ʻana i nā lula

Inā ʻaʻole mālama pono ʻia nā lula, hiki ke ʻae ʻia nā kūkākūkā pilikino, nā pākī a me nā hōʻailona o ke ʻano he ʻino i ka inoa o ka ʻoihana.

Ke ola ʻana o ka A2P SMS i ka wā e hiki mai ana

ʻO ka ʻoi aku o ka hoʻohana ʻana i nā ʻenehana hou e like me AI a me ke kaiaulu ʻenehana ʻē aʻe e hoʻonui i ka hoʻokō ʻana i nā leka a me ka hoʻomaikaʻi ʻana i ka ʻike mea hoʻohana. Hoʻokumu ʻia ka A2P i kahi kūlana ikaika i loko o ka ʻoihana paʻi kūʻai.

Hoʻopau: Ke kōkua nui ʻana o A2P i ka hoʻoikaika ʻana i ka ʻoihana

Ma o ka hoʻohana pono ʻana i ka A2P SMS, hiki i nā ʻoihana ke hoʻonui i ka pono o kā lākou kamaʻilio me nā mea kūʻai, hoʻonui i ka ʻike ʻana o ka inoa, a hoʻoulu i ka ulu kālepa. Pono e hoʻohana ʻia nā pono a me nā hana maikaʻi loa e mālama i ka pono o nā mea kūʻai a hoʻokō i nā kūlana o ke kūlana ʻoihana.
Post Reply