Mirë se vini në SalesFish Brand Marketing & Sales, Agjencia më e njëanshme strategjike e marketingut B2B , shërbimet e telemarketingut , kompanitë e telemarketingut (agjencia e shitjeve) dhe kompanitë e marketingut dixhital, që i shërbejnë Orange County, Los Angeles, San Jose, Sacramento dhe Paqësorit Veriperëndimor (Bend, Portland, Seattle). Ne i shërbejmë me kënaqësi Kalifornisë dhe të 50 Shteteve të Bashkuara!
Ekziston një fjalë e vogël në leksikun anglez që do të vrasë një shitje më shpejt se çdo tjetër. Kjo fjalë është "Unë". Kushërinjtë e tij të ngushtë unë, ne, ne dhe tanët gjithashtu mund të prishim Baza e të dhënave specifike sipas industrisë një marrëveshje më shpejt se çdo gjë tjetër. Këto fjalë të shkurtra, por të fuqishme, do t'i largojnë vizitorët menjëherë nga faqja juaj e internetit, do të shpejtojnë udhëtimin e postuesit tuaj në dosjen 13, do t'i detyrojnë shikuesit dhe dëgjuesit të ndryshojnë stacionin. Jo bueno.
Është e kuptueshme që shumica e bizneseve duan të ndajnë historitë e TYRE, të vendosin veten para kamerës, të dëgjojnë zërat e tyre në internet. Por a është të flasësh për veten tënde ndonjë mënyrë për të nisur një lidhje? Dale Carnegie nuk mendonte kështu. Në udhëzuesin e tij klasik, Si të fitoni miq dhe të ndikoni tek njerëzit , botuar për herë të parë në 1936, ai përshkroi "Gjashtë mënyra për t'i bërë njerëzit të pëlqejnë ju":
Bëhuni sinqerisht i interesuar për njerëzit e tjerë.
Buzëqeshni.
Mos harroni se emri i një personi është, për atë person, tingulli më i ëmbël dhe më i rëndësishëm në çdo gjuhë.
Bëhu një dëgjues i mirë. Inkurajoni të tjerët të flasin për veten e tyre.
Flisni në lidhje me interesin e personit tjetër.
Bëjeni personin tjetër të ndihet i rëndësishëm - dhe bëjeni atë sinqerisht.
Shitjet: Nuk ka të bëjë me ju
-