E fa'afefea ona fa'amumu fa'asoa ma fa'atau atu atili: o le ta'iala fa'alauiloa e le mafaitaulia!

Description of your first forum.
Post Reply
aysha660

E fa'afefea ona fa'amumu fa'asoa ma fa'atau atu atili: o le ta'iala fa'alauiloa e le mafaitaulia!

Post by aysha660 »

I se tulaga lautele, o lenei ituaiga o faʻatauga e tupu pe a uma aso fiafia, e pei o le Kerisimasi, Tausaga Fou ma le Eseta, mo se faʻataʻitaʻiga.

Ae ui i lea, o taimi ia e tele ai oloa e totoe, aua na faʻatau i le tele o mea.

Ae ui i lea, o le toʻatele o tagata e ana pisinisi e masalosalo pe faʻafefea ona faʻataunuʻuina le tele o suʻesuʻega mu.

O le mafuaaga lena na matou fatuina ai fa'atau lisi numera telefoni se taʻiala atoatoa, faʻatasi ai ma fautuaga sili, e fesoasoani ia te oe e faʻatau atu atili, ma aua le leiloa. O lea, faitau pea ma siaki lelei mea uma!

Aisea e susunu ai oloa?
O le auga o le susunuina o sea o le faatau atu lea o oloa e tele e mafai, i se tau maualalo nai lo le tau masani, ina ia maua ai se suiga o oloa.

A uma, o le umi e tumau ai i latou i totonu o faʻasoa, o le umi foʻi o le a tumau pea le tupe.

Image

Muamua, e tatau ona e faia fuafuaga lelei, ina ia aua neʻi leiloa tupe maua ma maua ai tupe gau. O le mea lea, e le lava le na o le faʻaititia o tau o oloa.

O le mea lea, afai o loʻo e mafaufau e uiga i le faʻatulagaina o se suʻesuʻega tele i lau kamupani e faʻatau atu atili, ona faia lea o lenei tusiga mo oe!

E tele fa'amanuiaga i le fa'atulagaina o se mu fa'asoa. I lalo, matou te lisiina nisi o mea autu:

Fa'ateleina le fa'aliliuina o oloa
E pei ona taʻua muamua, faʻatasi ai ma lenei suiga o oloa, e mafai ona e faʻatau atu le tele o mea na nofo i totonu o le faleteuoloa mo se taimi umi, e aofia ai le aofaʻi na teu faʻafaigaluega, ma maua ai se tupe mama.

O oloa o loʻo nofo i totonu o faʻatauga mo se taimi umi e faʻaalia ai le itiiti ifo o tupe i le tinoitupe a le kamupani, e tatau ona fai le faʻasoa "liliu".

Puipuia oloa mai le leiloa o latou aso e muta ai
O nisi oloa e iai le aso e muta ai, e pei o meaʻai, mo se faʻataʻitaʻiga. O le mea lea, e mafai ona latou faʻaleagaina faigofie, ma latou vave leiloa foi a latou aso e muta ai.

O le mea lea, o le mu lelei o su'esu'ega e mafai ona taofia lenei mea mai le tupu, ma e te leiloa.

Taofi i taimi uma fata ma oloa fou
E fiafia tagata fa'atau mea fou. O le mea lea, e ala i le faʻatau atu o mea ua uma ona faʻatau, e mafai ona e teu faʻafaigaluega i faiga faʻatau ma manaʻoga. I se isi faaupuga, i tala fou.

O le susunuina o oloa e mafai ona fesoasoani ia te oe e aloese ai mai le pa'ulia o oloa tau taimi, ma maua ai tupe ina ia mafai ai e le kamupani ona teu faafaigaluega i oloa o loʻo i ai nei e sili atu le avanoa e faʻatau atu ai.

Fesoasoani e fa'atau atu atili
O le faʻatauga e tosina mai ai tagata fou, o loʻo faʻaaogaina le avanoa e iloa ai lau faleoloa. A uma, o ai e le fiafia i se faʻalauiloa lelei, saʻo?

O le taimi sili lea e fa'atau ai nisi mea, ma le itiiti o tupe. E le gata i lea, o se auala e faatosina mai ai tagata fou ma tuai, ma taofia ai i latou mai le sailia o se tauva.

Fa'aopoopo le tau fa'aitiitia ile pisinisi
O oloa o lo'o i totonu o fa'atauga o lona uiga o tau mo lau pisinisi, e pei o le tausiga, mo se fa'ata'ita'iga. O le mea lea, e ala i le susunuina o faʻasoa, o le a faʻaitiitia ai tau, faʻaitiitia tupe nonoa, ma sili atu tupe mama.

E leai se masalosalo, i taimi faʻapitoa, o lenei ituaiga o gaioiga e mafai ona aoga tele mo lau kamupani.

15 Fautuaga mo le susunuina o oloa ma faʻatau atu isi mea
Ae ui i lea, a maeʻa ona e iloa mafuaʻaga mo le fuafuaina o se faʻatauga mu, ua oʻo i le taimi e siaki ai fautuaga e 15 na matou filifilia mo oe e faʻatau atu atili, ma faʻamaonia lau tupe mama.

1. Fa'amatala le taimi sili
O le filifilia o se aso lelei i le tausaga e faia ai se mu tele o su'esu'ega e taua tele ina ia mautinoa e te fa'atau atu atili.

O le mea moni, e le manaʻomia le usitaʻia o vaitau. O lea la, mafaufau i mea nei:

Taaloga ma tauvaga, e pei o taaloga a le au;
O mea fa'ale-aganu'u;
Konekeresi;
Pati;
Fa'aaliga;
Fa'aaliga Fa'aaliga;
Fa'atau Circuit,
Le tele o mea tutupu e faʻateleina ai le feoai o vae.
O le mea lea, e taua i taimi uma le mataʻituina o mea uma o loʻo tutupu i lou pitonuʻu, itulagi poʻo le taulaga.

O le auala lea, o le a e iloa ai le taimi lelei e faia ai se mu su'esu'e tele.

2. Fausia se fuafuaga
O le faia o fuafuaga lelei mo lau kamupani e matua taua lava, e pei ona taʻua muamua. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e manatua meafaigaluega nei:

Le Taua o le 4 Ps o Maketi

O le 4 Ps o le maketi o lona uiga: oloa, tau, nofoaga ma faʻalauiloa.

O le mea lea, pe a faʻatulagaina se faʻatauga tele, mafaufau poʻo fea itu, faʻaletino ma virtual, o le a faʻataunuʻuina.

E tatau foi ona maualalo le tau nai lo le masani. I se isi faaupuga: manaia tele. Ae ui i lea, o se mataupu taua tele, aua o le tau e totogi e tatau ona lava e aloese ai mai le gau.
Post Reply