Mo nga arotake pai a nga kaihoko, ka taea e koe te pupuri i to kaihoko me te mihi ki a raatau mo o raatau hoko. Ka whakaatu ano koe i to wheako kaihoko kounga me nga whakautu whakahoahoa me te whakautu whaiaro. I tua atu, ka taea e koe te whakauru i o kupumatua SEO rohe ki o whakautu. Kaore he take hei whakakore i a koe!
aira te whakautu arotake a te kaihoko Facebook pai
Ko te whakautu ki o arotake a whare pukapuka tau waea nga kaihoko a Facebook ka taea e koe te kimi otinga me te whakaatu! Ka taea e koe te whakahoki i to kaihoko i a koe e whakahaere ana i nga whakawhitinga ki tetahi waahi motuhake kaore e panuihia e te katoa. Ano ano, ka taea e koe te whakapai ake i te kounga o to haerenga kaihoko ahakoa he amuamu. Whakapono mai ki a matou, ka whakawhirinaki koe. Ko te mea pono, 95% o nga kaiwhakamahi Ipurangi Wīwī e pānui ana i nga arotake a nga kaihoko i runga ipurangi me te panui ano i nga whakautu a te tohunga ngaio3. Ko te whakautu ki nga arotake a nga kaihoko kino ka tino tumanakohia e o tumanako.
whakautu arotake kiritaki kino Facebook
Tauira toraru Facebook urupare arotake kiritaki
Whakamutunga
Hei whakahohe i o arotake kaihoko Facebook, me matua hanga e koe nga wharangi Facebook rohe mo ia waahi hoko. Ina kei te ipurangi nga wharangi, ko nga mea katoa ka mahia e koe ko te whakahohe i nga arotake a nga kaihoko i roto i etahi paato. Na, ki te whakahaere tika i nga arotake a nga kaihoko a Facebook, me whakatinana koe i te rautaki kohinga arotake a nga kaihoko me te whai wa ki te whakautu ki nga korero katoa i waiho e o kaihoko.
pai te urupare arotake a te kiritaki FacebookHe
-