Fushata reklamuese në Instagram

Description of your first forum.
Post Reply
[email protected]

Fushata reklamuese në Instagram

Post by [email protected] »

Kërkesat për reklama në Instagram janë rritur. Angazhimi këtu është mjaft i lartë në krahasim me reklamat në Facebook. Bota e mediave dixhitale po ndryshon me shpejtësi dhe në këtë hapësirë ​​që ndryshon me shpejtësi, ne përpiqemi të vazhdojmë me edukimin dhe përvojën e vazhdueshme. Ndërsa kuptojmë se çfarë funksionon dhe çfarë jo, tani kemi përvojë në drejtimin e mbi 50 fushatave të mediave sociale në:

InstagramTransferoni shitjet dhe marketingun për nevojat tuaja
SalesFish ofron shitje superiore të jashtme dhe zgjidhje marketingu të jashtme për kompaninë tuaj, pavarësisht nëse jeni një ndërmarrje e madhe apo biznes i vogël. Nga gjenerimi i plumbit deri te stimulimi i rritjes së të ardhurave dhe krijimi i marrëdhënieve, profesionistët tanë të shitjeve dhe marketingut të kontraktuar japin rezultate.
Facebook
Youtube
LinkedIn
Twitter
Më poshtë janë disa nga shembujt e reklamave në Instagram dhe fushatave reklamuese në Facebook që kemi zhvilluar. Edukim, ngjarje të modës dhe biznesit, sallone, udhëtime, golf, parfume, faqe interneti Blini të dhëna për Telemarketing të tregtisë elektronike, agjenci udhëtimesh, shkolla dhe institute, çerdhe, pasuri të paluajtshme, shkarkime aplikacionesh dhe shumë më tepër. Nëse bëhet vazhdimisht me optimizimin e duhur, mund të arrihen rezultate. Më poshtë janë disa shembuj të fushatave që kemi bërë.

Leads Dubai është një kompani e gjenerimit kryesor dhe partner i certifikuar i Google. Reklamimi në Instagram mund t'ju ndihmojë të arrini audiencën tuaj. Ne jemi gjithashtu të specializuar në shërbimet e mediave sociale Na kontaktoni për të rritur biznesin tuaj në internet.
Post Reply