Marketingu Dixhital për Shkollën. Një studim rasti nga Meta Ads & Google Ads

Description of your first forum.
Post Reply
[email protected]

Marketingu Dixhital për Shkollën. Një studim rasti nga Meta Ads & Google Ads

Post by [email protected] »

Shkollat ​​shpesh duhet të promovojnë veten dhe të jenë në mendimin e prindërve për të qenë shkolla e zgjedhur. Një shkollë e tillë na u afrua për të promovuar pranimet në shkollat ​​fillore dhe të mesme. Ky rast studimi ka të bëjë me Marketingun Dixhital për Institucionet Arsimore që lidhen me çerdhet dhe arsimin e lartë gjithashtu.

Qëllimet e marketingut:
Merrni më shumë drejtime për bordin arsimor që ata ofrojnë.
Rritni ndërgjegjësimin e përgjithshëm të markës në mënyrë që më shumë prindër të marrin në konsideratë shkollën
Sfida e marketingut:
Një faqe e re uljeje do të krijohet pasi Google Ads si faqja e vjetër e uljes nuk funksionoi dhe kishte probleme.
Çështjet e politikave shënuan faqen e Të dhënat e telemarketingut tyre të internetit për politikën e softuerit me qëllim të keq.
Prova dhe gabimi në informacionin e faqes së uljes dhe kreativat e duhura për mediat sociale.
Marketingu Dixhital për Shkollën në Dubai dhe Emiratet e Bashkuara Arabe

Strategjia e marketingut:
Kontaktoni prindërit që po kërkojnë në kërkimin në Google me fjalë kyçe përkatëse të rëndësishme për shkollën në lidhje me pranimet
Përdorni reklamat në Facebook dhe Instagram për të gjeneruar më shumë rezultate, duke bërë të ditur më shumë prindër për shkollën
Facebook dhe Instagram mund të synojnë demografinë. Mund t'u drejtoheni prindërve me fëmijë të moshës 1 – 20 vjeç. Kështu që shënjestrimi i tyre me mesazhin e duhur në kohën e duhur të pranimeve në shkollë funksionoi mirë.
U zgjodhën edhe disa synime të tjera si - Interesat - Arsimi Fillor, Çerdhja, Arsimi në Fëmijërinë e Hershme, Shkolla fillore
Duke përdorur reklamat e Kërkimit në Google – ne synuam fjalët kyçe të duhura si pranimet në shkolla në Sharjah dhe fjalë kyçe të tjera që morën më shumë trafik të drejtpërdrejtë dhe regjistrime të reja.
Ne bëmë gjithashtu rimarketing audiencash nga vizitorët e faqes në internet dhe u kthyem në Facebook dhe Instagram. Kështu që ata i panë reklamat dy herë dhe kjo rriti tërheqjen e markës
Post Reply